top of page

parol dance productions

Metoda noastră este dansul. Scopul nostru este arta.

Companie de creatori, coregrafi și dansatori specializați în producții coregrafice moderne și inovative, condusă de coregrafa Vanda Ștefănescu. Parol Dance își asumă un rol vital în răspândirea culturii dansului în societatea contemporană prin spectacole și producții versatile. 

Dansatorii companiei sunt profesioniști cu experiența scenică și a platourilor de filmare, ce aduc la viață viziuni oricât de complexe și diverse.

Stilurile fuzionate în producțiile noastre sunt:

 

  • Dans contemporan

  • Balet

  • Jazz Dance

  • Dans neoclasic

  • Coregrafie comercială

  • Fuziuni cu alte stiluri specifice (tango sau dansuri de caracter)

Echipa parol dance este formată din profesioniști în domeniu, dedicați pentru a aduce la viață orice proiect, indiferent de complexitatea sa. 

DOMENII ARTISTICE

DOMENII ARTISTICE

SPECTACOLE & EVENIMENTE CULTURALE DIVERSE

Un spectacol are o calitate specială. Legatura dintre public si artistul de pe scenă este unică. De aceea cea mai emoționantă modalitate de a aduce în fața spectatorilor teme de interes actual, puternic emoțional, este un spectacol de dans complex. Atunci când se ridică o cortină, sau se aude ultimul gong, ești automat transpus în altă lume. Lumea unică a spectacolului.

PRODUCȚIE

Compania Parol Dance este formată din o echipă de creatori cu capacitatea de a produce proiecte complexe de dans completate de scenotehnică, scenografie și costume. 

Echipa creativă împreună cu studiourile de dans, colaboratorii și facilitățile de care dispunem, fac orice idee de proiect să devină realitate.  

FILMĂRI ȘI VIDEOCLIPURI

Producțiile video sunt pentru mulți creatori o modalitate de a-și aduce arta mai aproape de public. Un film de dans poate spune o poveste prin modalități, pe care scena nu le poate oferi. Totodată dansatorii pot fi angajati special pentru producții diverse în care dansul este ales ca modalitate de exprimare.

COREGRAFIE ȘI CREAȚIE

Creația este una din principalele domenii de activitate în cadrul Parol Dance. Dansatorii practică diferite tehnici de dans susținute de obiecte de cercetare actuale, ce aduc o expresie și un vocabular unic lucrărilor.

Munca în cadrul companiei implică coregrafierea pieselor noi, precum și predarea pieselor de repertoriu existente altor teatre, case de producție, artiști muzicali sau agenții de entertainment.

v

WORKSHOP-URI

Faceți cunoștință cu Parol Dance în timpul uneia dintre activitățile departamentului de dezvoltare și educație. Activitățile noastre se concentrează pe schimbul de idei și experiențe prin organizarea de cursuri și workshop-uri de dans. De la profesioniști la amator doar dragoste pentru dans, activitățile noastre fac posibiă întâlnirea, educația și împărtășirea iubirii pentru dans. 

balerina, balet, dans, dansatori, trupa de dans, vanda stefanescu, parol dance, coregraf, coregrafie, bucuresti, romania
vanda stefanescu, coregraf, dansuri, dansatori, evenimente, spectacole

Parol Dance este promisiunea noastră de a aduce publicului dansul ca o alternativa actuală de exprimare și manifestare. Fuzionăm execuția exigentă a mișcărilor și ambiția creativă pentru a crea producții sublime și întotdeauna comtemporane

Vanda Ștefănescu, director & coregraf

contact parlol dance

Ne place atunci când oamenii rezonează cu noi și își doresc să ne cunoască.

Așteptăm cu nerăbdare să vorbim despre ideile, sugestiile sau proiectele dvs.

Contactați-ne dacă aveți întrebări și vă vom răspunde cât mai curând posibil.

 parol

Telefon: 0726.114.114

E-Mail: paroldance.office@gmail.com

Thanks for submitting!

bottom of page